SaniFanin hyväntekeväisyys vesiliikuntakampanja 13.11.-17.12.2023!

Uimalla, vesijumppaamalla tai vesijuoksulla voit kantaa oman kortesi hyväntekeväisyyskekoon! Mistä on kyse?
Päätimme viedä vuosittaisen uintikampanjamme uudelle tasolle, ja tänä vuonna vesiliikunta tekee entistä enemmän hyvää niin sinulle kuin paikallisille vähävaraisille perheille.
Nimittäin uintikampanjamme on tänä vuonna vesiliikunnan hyväntekeväisyyskampanja.
Kampanjassa keräämme yhdessä vesiliikuntaminuutteja ja kerrytämme liikutuilla minuuteilla hyväntekeväisyyspottia, joka tullaan lahjoittamaan kampanjan päätteeksi Kalajoen seurakunnan kautta paikallisille vähävaraisille perheille liikuntaharrastuksiin, kuten uintiin.
Lahjoitussumma on kiinni, siitä kuinka aktiivisesti keräämme yhdessä vesiliikuntaminuutteja. Lahjoitussumma kasvaa aina jokaisen 10 000 liikutun minuutin jälkeen 100€ arvoisesti. Tavoitteenamme on kerätä 100 000 minuuttia!
Kampanjaan osallistuminen on helppoa. Tule uimaan, vesijuoksemaan tai -jumppaamaan, katso kellosta aika kauanko vesiliikuntaa harrastat ja ilmoita aika uinninvalvontaan. Osallistujien kesken arvomme tuotepaketteja!
Tehdään yhdessä hyvää

-Täällä pystyy kuntoilemaan, rentoutumaan, lomailemaan ja kokoustamaan, ja kaikki tarvittava löytyy läheltä. Asiakkaalle kaikkien palvelujen käyttäminen on tehty mahdollisimman helpoksi, palvelupäällikkö Anette Pudas kertoo uudessa Kalajoki – Hyvinvointi- ja tapahtumalehdessä.

Hyvinvointi- ja tapahtumalehden pääset lukemaan tästä linkistä:

 

Kylpylä SaniFani palvelee asiakkaitaan korona-aikana huomioiden hallituksen ja terveysviranomaisten antamat ohjeistukset ja suositukset. Kylpylän-  ja uimahallin allasosasto, saunat, pukeutumis- ja pesutilat  ovat avoinna.

Olemme tehostaneet siivousta ja lisänneet käsidesiä asiakkaiden käyttöön.

Kylpylä SaniFani ohjeistaa

  • Ethän tule kylpylään kipeänä
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta ja yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
  • Peseydy huolellisesti ennen saunaan ja allasosastolle menoa, käytä saippuaa
  • Kylpylässä on lainattavissa kellukkeita, vesijuoksuvöitä ja leluja, joita desinfioimme säännöllisesti. Olemme lisänneet desinfiointiainepulloja asiakkaiden omien välineiden desinfiointia varten
  • Riskiryhmäläisille suosittelemme uintivuoroja, jotka järjestetään ke-pe klo: 7.00-9.00
  • Pidäthän riittävät turvavälin toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan kaikissa kylpylän tiloissa, samassa taloudessa asuvat voivat luonnollisesti olla lähempänä toisiaan
  • Kylpylä SaniFanissa on 2 tunnin käyttöaikarajoitus
  • Mikäli vierailusi aikana epäilet saaneesi koronavirustartunnan, keskeytäthän vierailusi ja otat yhteyttä lähimpään terveyskeskukseen. Ilmoitathan myös Kylpylän Palvelupäällikölle p. 044 563 0002

 

Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys on ensiarvoisen tärkeää. Noudattamalla ohjeistuksia teet omastasi ja muiden oleskelusta Kylpylä SaniFanissa viihtyisää ja turvallista.

Tervetuloa!

Vastuullisin terveisin: Kylpylä SaniFani