På badcentret SaniFani kan du utöva uppfriskande och effektiv vattengympa på ett mångsidigt sätt. Välkommen med på våra vattengympapass som leds av proffs!

Du får delta i vattengympapass till priset av en spabiljett. För kunder som bor på spahotellet ingår vattengympapass i rumspriset.

Du behöver inte anmäla dig i förväg för att delta i vattengympa! Om du har frågor, vänligen kontakta oss under våra öppettider, tfn 044 728 5921 eller e-post spa.kalajoki@santashotels.fi.

Vattengympa klasser

Måndag

Vattenträning 19:00 – 19:45 (simhall/musik/intensiv)

Tisdag

Lätt vattengympa 13:30 – 14:00 (spa/lätt)

Onsdag

Lätt vattengympa 17:00 – 17:30 (spa/musik/lätt)

Gympa i djup bassäng 17:45 – 18:15 (simhall/intensiv)

Torsdag

Stads vattengympa 8:45 – 9:45 (spa/medelintensiv)

Lördag

Vattengympa 9:15 – 10:00 (spa/musik/medelintensiv)

Vattenträning (30 min.)
Tung: en halvtimmes effektiv träning till musik, där vi använder oss av olika gymparedskap på ett mångsidigt sätt. Passet hålls i simhallen, i den grunda änden av motionsbassängen. Passar alla som gillar hurtig vattengympa.

Vattengympa (30/45 min.)
Lätt: gympa med olika redskap i spaets varma bassäng. Lugn vattengympa som passar utövare i alla åldrar och på olika konditionsnivå. På måndagar gympar vi till musik.

Stadens vattengympa (60 min.)
Medeltung: vattengympa med olika redskap i spaets varma bassäng. Vattengympa passar utövare i alla åldrar och på olika konditionsnivå. Passen leds av stadens motionsinstruktör Jaana Liias.

 

Gympa i djup bassäng (30 min.)
Tung: vattengympa i den djupa änden av bassängen tränar uthållighet och kroppskontroll. Passet hålls i den djupa änden av motionsbassängen i simhallen, och deltagarna använder flytbälte. Även olika redskap kan användas.

SUP -träning (45 min.)
Medeltung: SUP -träning är en ny typ av gruppgympapass, där vi värmer upp och gör styrke-, balans- och rörlighetsövningar på SUP-bräda. På de här passen fokuserar vi på de djupa musklerna och kroppskontroll på ett roligt sätt. Vi gympar till musik. Pris: 5 € + spabiljett.
De sex första som anmäler sig ryms med. Anmälan till motionsinstruktören senast kvällen innan.

HIIT-träning i vatten (30 min.)
Medeltung: högeffektiv och pulshöjande intervallträning som utvecklar muskelstyrkan. Vi gympar till musik. Passen ordnas i simhallens motionsbassäng.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar!