På badcentret SaniFani kan du utöva uppfriskande och effektiv vattengympa på ett mångsidigt sätt. Välkommen med på våra vattengympapass som leds av proffs!

Du får delta i vattengympapass till priset av en spabiljett. För kunder som bor på spahotellet ingår vattengympapass i rumspriset.

Du behöver inte anmäla dig i förväg för att delta i vattengympa! Om du har frågor, vänligen kontakta oss under våra öppettider, e-post spa.kalajoki@santashotels.fi.

Under coronaepidemin ska du anmäla dig till passen när du anländer till spaanläggningen (i biljettförsäljningen). Vi har begränsat antalet deltagare, för att det ska vara möjligt att hålla säkerhetsavstånden.

 

Beskrivning av våra vattengympapass

Vattenträning (30 min.)
Tung: en halvtimmes effektiv träning till musik, där vi använder oss av olika gymparedskap på ett mångsidigt sätt. Passet hålls i simhallen, i den grunda änden av motionsbassängen. Passar alla som gillar hurtig vattengympa.

Vattengympa (30/45 min.)
Lätt: gympa med olika redskap i spaets varma bassäng. Lugn vattengympa som passar utövare i alla åldrar och på olika konditionsnivå. På måndagar gympar vi till musik.

Reumaföreningens vattengympa (30 min.)
Lätt: lugnare gympa i spaets varma bassäng. Ibland använder vi oss av olika redskap på passen. I första hand avsedd för medlemmar i reumaföreningen.

Stadens vattengympa (60 min.)
Medeltung: vattengympa med olika redskap i spaets varma bassäng. Vattengympa passar utövare i alla åldrar och på olika konditionsnivå. Passen leds av stadens motionsinstruktör Jaana Liias.

 

Gympa i djup bassäng (30 min.)
Tung: vattengympa i den djupa änden av bassängen tränar uthållighet och kroppskontroll. Passet hålls i den djupa änden av motionsbassängen i simhallen, och deltagarna använder flytbälte. Även olika redskap kan användas.

SUP -träning (45 min.)
Medeltung: SUP -träning är en ny typ av gruppgympapass, där vi värmer upp och gör styrke-, balans- och rörlighetsövningar på SUP-bräda. På de här passen fokuserar vi på de djupa musklerna och kroppskontroll på ett roligt sätt. Vi gympar till musik. Pris: 5 € + spabiljett.
De sex första som anmäler sig ryms med. Anmälan till motionsinstruktören senast kvällen innan.

HIIT-träning i vatten (30 min.)
Medeltung: högeffektiv och pulshöjande intervallträning som utvecklar muskelstyrkan. Vi gympar till musik. Passen ordnas i simhallens motionsbassäng.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar!