Jatkamme kausikorttien ja sarjalippujen voimassaoloaikaa.

Kausikortit

Kausikorttien voimassaoloaikaa jatketaan käyttämättä jääneeltä ajalta, Kylpylä SaniFanin ollessa suljettuna Koronaviruksen leviämisen ehkäisemisen vuoksi 17.-30.5.2021. Lisää käyttöaikaa kausikorttiin voit käydä lataamassa kylpylän lipunmyynnissä aukioloaikoina. Huomioithan, että lisäaika korttiin tulee ladata viimeistään 30.6.2021 mennessä. Käyttöajan pidennykset tehdään vain kortteihin, jotka ovat olleet voimassa 2.12.2020.

 

Sarjaliput

10- kerran sarjalippuihin jatketaan voimassaoloaikaa kahden (2) viikonajan, mikäli sarjalippu on ollut voimassa 17.5.2021. Lisäaika lippuun tulee käydä päivittämässä kylpylän lipunmyynnissä aukioloaikoina. Huomioithan, että lisäaika korttiin tulee ladata viimeistään 30.6.2021 mennessä.

Kylpylän toiminnot koronapandemian aikana

Kylpylä SaniFani palvelee asiakkaitaan korona-aikana huomioiden hallituksen ja terveysviranomaisten antamat ohjeistukset ja suositukset. Kylpylän-  ja uimahallin allasosasto, saunat, pukeutumis- ja pesutilat  ovat avoinna.

Olemme tehostaneet siivousta ja lisänneet käsidesiä asiakkaiden käyttöön.

Osa pukukaapeista ja suihkuista on poistettu käytöstä, jotta turvavälit on mahdollista toteuttaa. Emme vuokraa uima-asuja tai merenneidon pyrstöjä toistaiseksi.

Ohjatuttuja ryhmäliikuntatunteja järjestetään poikkeusjärjestelyin. Aukioloaikojen sisäpuolella olevat tunnit järjestetään uimahallissa, rajatulla alueella. Tuntien osallistujamäärää on rajoitettu, jotta turvavälit on mahdollista toteuttaa. Tunneille ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan osallistumisesta ilmoitetaan saapuessa kylpylään, lipunmyynnissä.

Uimakouluryhmien kokoa on pienennetty, jotta turvavälit on mahdollista toteuttaa puku-, pesu- ja allastiloissa.

Vauva- ja perheuinteja ei toistaiseksi järjestetä.

Kylpylä SaniFani ohjeistaa

  • Ethän tule kylpylään kipeänä
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta ja yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
  • Peseydy huolellisesti ennen saunaan ja allasosastolle menoa, käytä saippuaa
  • Kylpylässä on lainattavissa kellukkeita, vesijuoksuvöitä ja leluja, joita desinfioimme säännöllisesti. Olemme lisänneet desinfiointiainepulloja asiakkaiden omien välineiden desinfiointia varten
  • Riskiryhmäläisille suosittelemme uintivuoroja, jotka järjestetään ke-pe klo: 7.00-9.00
  • Rajoitamme kylpylän asiakasmäärää siten, että turvavälit on mahdollista toteuttaa
  • Pidäthän riittävät turvavälin toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan kaikissa kylpylän tiloissa, samassa taloudessa asuvat voivat luonnollisesti olla lähempänä toisiaan
  • Kylpylä SaniFanissa on 2 tunnin käyttöaikarajoitus
  • Mikäli vierailusi aikana epäilet saaneesi koronavirustartunnan, keskeytäthän vierailusi ja otat yhteyttä lähimpään terveyskeskukseen. Ilmoitathan myös Kylpylän Palvelupäällikölle p. 044 563 0002
  • Suosittelemme käyttämään maskia kylpylän yleisillä käytävillä ja pukutiloissa.

 

Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys on ensiarvoisen tärkeää. Noudattamalla ohjeistuksia teet omastasi ja muiden oleskelusta Kylpylä SaniFanissa viihtyisää ja turvallista.

Tervetuloa!

Vastuullisin terveisin: Kylpylä SaniFani

Lasten uusiin uimakouluryhmiin ilmoittautuminen on alkanut!

Ilmoittautumiset liikunnanohjaajille kylpylän aukioloaikoina p. 044 7285921 / spa.kalajoki@santashotels.fi

Lisätietoa uimakouluista