Kalajoki ja Hiekkasärkät tarjoaa upeat puitteet ryhmien ja työyhteisöjen hyvinvointiin ja virkistymiseen. Tarjoamme monipuoliset aktiviteetit ryhmille niin sisällä, ulkona kuin vedessäkin. Vietä meillä tyhy-päivä, virkistymispäivä, aktiiviset kesäjuhlat tai rentouttavat pikkujoulut!

Pyydä tarjous!

kalajoki@santashotels.fi tai p. 0400 102 121

Uutuus!

Nyt SaniFanissa uutuutena yhteityökumppanin kanssa myytävät hauskat liikunnalliset mobiilipelit. Peleihin voit ostaa yksittäisen pelioikeuden, tai sivulta löydät aktiviteetteja myös ryhmille.  Aktiviteettejä sekä ulos, että sisätiloihin. Voit tutustua peleihin osoitteessa: https://www.taz.fi/sanifani/

https://www.taz.fi/sanifani/

Sisäaktiviteetit

Lempeää kehonhuoltoa 60 min, max 30 hlöä

Kehoa ja mieltä hellivä tuokio. Tunti sisältää kehoa avaavia ja vahvistavia liikkeitä, jotka auttavat vähentämään mm. istumatyöstä aiheutuvia kireyksiä.

 

Niskahartiaseudun elvytys 45 min, max 30 hlöä

Kevyt ja mukava liikuntahetki, jossa vahvistetaan ja vetreytetään selän ja hartiaseudun lihaksistoa. Välineenä saatetaan käyttää keppiä tai
kuminauhaa. Voidaan toteuttaa sisällä ja ulkona.

 

Kuohari- tai olutjooga 45min, max 30 hlö

Kuplivan hauska ja rentouttava tunti, jossa tehdään joogasta tuttuja liikesarjoja kuplajuoman kanssa. Sopii erinomaisesti tyhy-päivään tai kokouspäivän päätteeksi piristämään ja keventämään tunnelmaa!

Ulkoaktiviteetit

KalajokiRace  90 min max. 50 hlöä

Kello käy, ehdittekö selvittää rastit ennen ajan päättymistä? Jännittäviä ja arvoituksellisia tehtäviä Hiekkasärkkien upeassa ympäristössä. Kokoa ryhmä ja lähde kisailemaan! Kysy tarjousta myös isommalle ryhmälle.

 

Puhalletaan yhteen hiileen 60 min, max 30 hlöä

Kisaillaan tiimin nostatus hengessä hauskojen tehtävien ja ongelmaratkaisujen parissa.
Aktiviteetti toteutetaan sisä- tai ulkotiloissa.

 

Sanin Olympialaiset 60 min, max 30 hlöä

Nyt selviää dyynien herruus! Varautukaa vauhdikkaaseen meininkiin,
hiekka lentää. Aktiviteetti toteutetaan ulkona, varattavissa touko- syyskuussa.

 

Luonto kuntosalina 45min, max 30 hlöä

Hyödynnetään luonnon omia elementtejä erilaisissa lihaskunto- ja tasapainoharjoitteissa. Nautitaan, ulkoillaan ja rentoudutaan luonnon helmassa. Saatavilla touko-syyskuussa.

Vesiaktiviteetit

HydroCrossTraining 45 min, max 20 hlöä

Kokonaisvaltainen, intensiivinen, lihaskuntoa kehittävä treeni, jossa treenataan niin vedessä kuin kuivalla maallakin. Tämä tehotreeni sopii hyväkuntoisille nuorille ja aikuisille, jotka haluavat haastaa itseään.

 

Sup Balance 45 min, max. 6 hlöä

Kehonhuoltotunti, jossa tehdään jooga-tyylisiä liikkeitä SUP-laudan päällä. Tule rentoutumaan ja kokeilemaan jotain uutta. Aktiviteetti soveltuu sekä aloittelijoille, että jo kokeneemmille suppaajilla.

 

Allas – Lavis 30 min, max 20 hlö

Allas – Laviksessa soi lavatanssimusiikki humpasta jenkkaan ja sambasta rockiin. Liikkeet on sovellettu lavatanssiaskeleista veteen sopiviksi. Tunnilla voit nauttia lavatanssien iloisesta tunnelmasta liikkuen samalla tehokkaasti ja turvallisesti. Tunnit sopivat kaikille kuntotasoon tai tanssitaitoon katsomatta.

 

Aquabic 30 min, max 30 hlöä

Musiikin siivittämä kevyt vesiliikuntatunti, jossa hyödynnetään monipuolisesti eri jumppavälineitä. Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille harjoittelijoille.

 

Aquamix 30 min, max 30 hlöä

Matalassa vedessä vauhdikasta ja monipuolista treeniä, jossa huomioidaan koko kroppa. Syke nousee ja hiki lentää! Lopuksi rentoudutaan venyttelemällä.