Inomhusaktiviteter

Lugn träning, 60 min., högst 30 pers.

En skön stund för kroppen och sinnet. Vi utför rörelser som stärker och öppnar upp kroppen samt bidrar till att minska bland annat spändhet som orsakas av stillasittande arbete.

 

Uppmjukning av nacke och axlar, 45 min., högst 30 pers.

En lätt och skön motionsstund, där vi stärker och mjukar upp musklerna i ryggen och axlarna. Ibland använder vi en käpp eller

ett gummiband som redskap. Kan ordnas inne och ute.

Utomhusaktiviteter

KalajokiRace, 90 min., högst 50 pers.

Klockan går! Hinner ni till alla kontroller innan tiden är ute? Spännande och gåtfulla uppgifter i den fantastiska miljön vid Hiekkasärkät. Samla ett gäng och kom för att tävla! Be om en offert även för större grupper.

 

Vi samarbetar, 60 min., högst 30 pers.

Stärk lagandan genom att tävla tillsammans med roliga uppgifter och problemlösning.

Aktiviteterna ordnas inomhus eller utomhus.

 

Sanis olympiska spel, 60 min., högst 30 pers.

Nu får vi veta vem som härskar över sanddynerna! Var beredd på fartfyllda aktiviteter som

får sanden att spruta. Aktiviteterna ordnas utomhus från maj till september.

 

Naturen som gym, 45 min., högst 30 pers.

Vi använder oss av naturens element i olika muskel- och balansövningar. Vi njuter och kopplar av ute i naturen. Ordnas från maj till september.

 

Vattenaktiviteter

HydroCrossTraining, 45 min., högst 12 pers.

Övergripande och intensiv träning som förbättrar muskelstyrkan. Vi tränar både i vattnet och på torra land. Effektiv träning som passar unga och vuxna med god kondition och som vill utmana sig själva.

 

Sup Balance, 60 min., högst 6 pers.

Träningspass där vi utför yogaliknande rörelser på SUP-bräda. Kom med för att koppla av och prova någonting nytt. Passar både nybörjare och lite mer erfarna suppare.

 

Dansbanedans i vattnet, 30 min., högst 20 pers.

På lektionerna i dansbanedans i vattnet spelas allt från humpa och samba till schottis och rock. Rörelserna har fått sin inspiration från danssteg, som anpassats till vattnet. På passet får du njuta av dansbanornas glada stämning samtidigt som du motionerar effektivt och tryggt. Passen passar alla oavsett kondition och danskunnighet.

 

Aquabic, 30 min., högst 30 pers.

Lätt vattengympapass till musik, där vi använder oss av olika gymparedskap på ett mångsidigt sätt. Passar alla utövare oavsett ålder och konditionsnivå.

 

Aquamix, 30 min., högst 30 pers.

Fartfylld och mångsidig träning på grunt vatten, där vi tränar hela kroppen. Pulsen stiger och svetten lackar! Till sist slappnar vi av med stretching.