Santa’s Resort & Spa Hotel Sani

Kylpylä SaniFanista on suora yhteys mukavasti sisäkautta Santa’s Sanin ravintolamaailmaan sekä hotellin tiloihin. Hotellissa on 72 hotellihuonetta sekä 63 kpl uusia huoneistoja, osa omalla saunalla varustettuja. Suurimmasta osasta huoneita ja huoneistoja on upea merinäköala yli Pohjanlahden; Kalajoen upeista auringonlaskuista voi nauttia vaikkapa omalla terassilla. Santa’s Sanin majoitushintaan sisältyy aina aamiainen sekä kylpylä-uimahallin vapaa käyttö. Lapset temmeltävät vapaasti hotellin omassa sisäleikkipuistossa. Kaikilla asiakkaillamme on käytössä ilmainen WiFi.

Santa’s Resort & Spa Hotel Sani on myös suosittu kokoushotelli. Meiltä myös virkistyspäivät, erilaiset juhla- ja yritystilaisuudet sekä teemaillalliset.

Lue lisää hotellista

Vesipuisto Jukupark

Tule pitämään hauskaa Kalajoen Jukuparkiin! Vesipuisto Jukupark sijaitsee aivan Santa’s Resort & Spa Hotel Sanin vieressä, Kylpylä SaniFanista on kulku allasosaston kautta Jukuparkiin. Vesipuistosta löytyy huikeita vesiliukumäkiä, isoja uima-altaita, saunat sekä viihtyisät auringonottoalueet.

Lue lisää Jukuparkista

Kuntokeskus GoFit

GoFit Hiekkasärkkäin Kuntokeskus sijaitsee matkailualueen ytimessä, Kylpylä SaniFanin kanssa saman katon alla. GoFit tarjoaa monipuolisesti kuntosali-, ryhmäliikunta- ja hyvinvointipalveluita uusiutuneissa tiloissa.

Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää GoFitin palveluista

Keilahalli SunBowling

6-rataisessa keilahallissa on tilaa sekä vasta-alkajille että ammattilaisille. Pikkukeilaajien vuorolla laidat nostetaan avuksi, kun taas hohtokeilauksessa musiikki ja diskovalot vauhdittavat suorituksia. Sopivankokoiset pallot ja kengät saa vuokralle keilahallilta, juomat ja naposteltavat baarista. Voit varata koko keilahallin ryhmäsi käyttöön mukaan lukien pallot, kengät ja opastuksen.

Varaukset ja lisätietoa

Parturi-kampaamo AteljéAnne

Parturi-kampaamo AteljéAnne on perustettu rakkaudesta hiusalaan vuonna 2002. AteljéAnne on täyden palvelun parturi-kampaamo, jossa sinua palvellaan yksilöllisesti ja ammattitaidolla. AteljéAnnesta löydät myös kattavan hiustenhoito- ja muotoilutuotevalikoiman. AteljéAnne sijaitsee Kylpylä SaniFanin rakennuksessa Hiekkasärkkien sydämessä.

Tervetuloa rentoon ja viihtyisään ilmapiiriin!

Lue lisää parturi- kampaamopalveluista

Day Spa Sun

Day Spa Sun – hoitola on elämys, joka pitää omatoimisesti kokea kiireettä, kaikessa rauhassa. Rentouttava aromahieronta, kasvohoito tai hääpäivän juhlistaminen yhteisellä porekylvyllä. Tapoja hemmotteluun on kymmeniä! Tutustu hoitovalikoimaan ja tee varaus kätevästi verkkokaupan kautta.

Lue lisää Day Spa Sun palveluista